Världen - Bajen 0-1

Vilken sanslöst skön seger mot BP igår! Det var så långt ifrån snyggt som det bara går att komma, men det känns som om det faktiskt är skit samma som det är just nu. Härliga scener utspelade sig direkt efter slutsignalen med en vilt jublande Tony G som slog handen mot klubbmärket. Varje seger känns för tillfället som en Champions League-titel.

Man kunde ju ha hoppats att medias Bajenhets skulle ha lättat en aning efter denna seger, men nja... Idag skrivs det om att även Urban Rybrink och Peter Thunell får lämna Hammarby. Klubben består väl snart bara av VD Andersson och hans kontorsrum...

-------

Dif möter Trelleborg borta ikväll, en match som om Bajen hade spelat den hade hetat "ödesmatchen". Blåränderna har nu fyra poäng upp de grönrandiga med endast tre matcher kvar innan uppehållet och när serien sedan startar om i juli väntar Kalmar, Helsingborg och Elfsborg x2. Det vill nog till att de innan dessa matcher ligger över strecket, annars lär nog de krisrubriktörstande tidningarna få en del att gotta sig i under sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0