Dr. Dulee är tillbaka i stan

Sommarens hittills största värvningsskräll blev ett faktum i det ögonblick Dulee Johnson skrev på för AIK igår eftermiddag. Man kan tycka vad man vill om denne spelare, men stämmer det att priset stannade vid 1,5 milj kr så kan man inte säga annat än att Solnalaget har gjort ett sportsligt och ekonomiskt klipp. Det finns få spelare i allsvenskan med den bolltouch liberianen har, även om just denna talang verkar vara den enda han blivit försedd med. Att ett väl utvecklat intellekt dock inte har något samband med kunnande på fotbollsplanen finns det ju större exempel än Dulee på...


Man kan ju undra över anledningen att Maccabi Tel Aviv är så angelägna om att bli av med honom ett knappt år efter man köpt honom?

Det borde väl ha gått upp för allsvenska spelare vid det här laget att man bör se bortom dollartecknen i kontraktet innan man flyttar söderut till Israel eller arabländerna. Figueiredo, Omotoyossi, Boateng. Alla har ångrat sig bittert över detta steg i deras karriärer. Den enda spelare med svenskanknytning som till synes verkar ha trivts på dessa breddgrader är Chippen Wilhelmsson. Men det är klart, kretsar ens liv kring diamantörhängen och märkessolglasögon kanske man kommit till himmelriket?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0