Med dåtidens fotboll bort från Sydafrika

"Chockförlusten mot Danmark"

Nu kan vi med all säkerhet glömma Sydafrika. Med mål i endast en av de fem matcherna i kvalet är det ju heller ingen resa som Sverige förtjänar att ge sig iväg på. Två sekvenser avgjorde matchen idag:

-Svenska folkets favorit Kim Källström slår en bedrövlig straff, vad han än säger själv. Den som är ordinarie straffskytt i Inter borde väl också vara det i landslaget kan man tycka?
-Lagerbäcks favorit Mikael Nilsson visar sin tekniska briljans i eget straffområde och spelar fram Danmark till 0-1. Var han för övrigt på offensiv planhalva någon gång under matchen? Kom att tänka på det klassiska Seinfeld-avsnittet "the opposite"; den totala motsatsen till Brasiliens Dani Alves, mallen för en modern ytterback, måste väl vara just Mikael Nilsson?

Kim Källström visade för övrigt matchen igenom anledningen till att han tidigare fått stå åt sidan för Anders Svensson.

Tack och hej Lagerbäck. Du skulle ha slutat när du fortfarande kunde komma med att du tagit Sverige till samtliga mästerskap...


Kommentarer
Postat av: Björn

Låt tråk-Lasse få kvalet ut på sig, andraplatsen är faktiskt inte körd. Ungern är pissdåligt egentligen, och borta mot ett (redan klart?) Danmark så ska det vara omöjligt att vinna, speciellt inte om ölkonsumtionen är på gammal god normal dansk nivå inför matchen...

Men oavsett vad som händer, ny förbundskapten vill jag ha hösten 2010 tack!

2009-06-08 @ 23:31:44
Postat av: Andy

Jag är helt med på att han ska få vara kvar så länge vi har chansen på andraplatsen. Tror den chansen tom är ganska god fortfarande. Om vi bara får in lite fler defensiva mittfältare i startelvan och kan utnyttja motståndarnas misstag till fullo, så kanske vi kan ta två 1-0-segrar mot Ungern och Danmark i höst. :)

2009-06-10 @ 14:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0